Jump to content

Mobitel oduzet u prekršajnoj istrazi (Donekle smješno)


crnalastavica

Preporučene objave

Znači na svisvete smo ja i dva prijatelja imali mali incident sa policijom, ukratko poslje cijelodnevnog obilaženja groblja smo otišli "zasvirati frulicu mira" i naišla je ophodnja i bla bla bla nakon cjele noći spavanja i šaltanja po stanicama ishod svega toga je prekršajna prijava za "omogućavanje konzumacije droge" u kojoj je zapljenjena cigareta mješavine duhana i marihuane teške nevjerovatnih 0,6 grama. :buljoki:

 

I sad na kraju te cijele priče u policiji mi je zapljenjen mobitel. Rečeno mi je da moram čekati da državno odvjetništvo riješi to i da bi se to trebalo odviti kroz 2 tjedna.

 

Trenutno prolazi 5 tjedan otkako mi je mobitel zapljenjen, rata za pretplatu mi sjeda, a ja se ne koristim istim. Jel bar mogu tražiti naknadu za pretplatu ili tako nešto ili kako mogu doći do svog mobitela za kojeg baš i ne bih volio da se vuče po MUP-u kao da je ne znam šta, previše je plaćen i previše ga plaćam da samo sjedim i čekam prekriženih ruku oko toga svega jer čak ni prekršaj koji sam napravio nije toliko težak za takvu istragu ako ćemo ruku na srce..

 

Pomagajte braćo pravnici.:place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo nije baš bezazlena stvar - naime, ne radi se o prekršaju već kaznenom djelu iz čl. 191. KZ-a. Pročitajte i vidjet ćete za što vas se tereti - ozbiljno kazneno djelo, zbog kojeg ćete biti vječno stigmatizirani pred policijom.

 

Što se oduzetog predmeta tiče, on biva oduzet do drugačije odluke suda (ili eventualno DORH-a u slučaju da odustanu od progona, što je vrlo malo vjerojatno), i tu ne možete ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija