TANNIA objavljeno: 7. prosinac 2015. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2015. (uređeno) Dobio sam od HŽ-a kaznu za vožnju bez odgovarajuće karte. Karta je koštala 9kn, kazna 500,00. Nisam platio kaznu, pa sam dobio obavijest od odvjetničkog društva Smolčić i partneri prijedlog za ovrhu. Nakon mjesec dana dobio sam poziv na sud vezano za istu tu kaznu, te mi je sutkinja odredila kaznu u iznosu od 450,00kn. Nakon dva dana, Smolčić mi blokira račun na iznos 1650,00kn. Rješenje od suda još nisam dobio, Smolčić je bezobrazan ko xxxxx jer ipak su oni velike i školovane xxxxxx, a ja običan seljak niškoristi... Zanima me što da sad napravim? Da ja tužim njih? Ima li koji odvjetnik koji bi sad mene zastupao u sporu protiv tih xxxxxx?? Samo gazi malog čovjeka, od xxxxxxx HŽ-a, do njihovih bahatih odvjetnika. Molim savjet uređeno: 7. prosinac 2015. od G-man neprimjereno izražavanje Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 7. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2015. Temu premještam u odgovarajući podforum i zaključavam. Ponude na PP. A vas, TANNIA - opominjem zbog neprimjerenog izražavanja. Razumijem ogorčenje, ali to nije opravdanje za ovakav rječnik. Nemojte testirati moje strpljenje. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave