Jump to content

bezuspješno


anonimno

Preporučene objave

Postavio sam pitanje u forumu nadajući se odgovoru, savjetu. Međutim ništa. Moje pitanje možda nije dovoljno atraktivno, nego je zapravo svakodnevni problem. Ljudi imaju stan, djeca odrastu i odu od kuće, jedan od supružnika umre, djeca imaju pravo na dio nasljedstva i "preživjeli" roditelj gubi stambeni prostor, a nema novaca da isplati vlastitu djecu, pa čak niti za nužni dio. To je jednostavna paradigma. Što kad se stvari kompliciraju "nezajedničkom" imovinom i "nezajdeničkom" djecom?

 

Ovo je moj posljednji pokušaj obraćanja forumu, neću više dosađivati ako to nikoga ne zanima. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Niste baš otvoreni i jasni, a po ovom što ste vi napisali nagađam da ste vi preživjeli bračni drug koji navodno ostaje bez stana zbog prava nasljeđa nagađam djece preminulog bračnog druga. Ako ste vi bili u braku s tom osobom i ona nije ostavila oporuku tada vi kao preživjeli bračni drug imate pravo na pola stana, a druga polovica se dijeli na vas i djecu, što znači da nikako ne možete ostati bez stana.Njigov dio im možete isplatiti ili ostaviti oporukom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija