Jump to content

Prijenos vozila- pomoč


trecedoba

Preporučene objave

Kupi sam vozilo od prodavatelja na rate i dogovorili smo da čemo napraviti prijenos kada bude isplačena zadnja rat.U međuvremenu je istekla registracija.Pokušavam dobiti vlasnika da mu isplatim zadnjih 500,00 eura i da izvršimo prijenos.No vlasnica vozila se na javlja, vozilo stoji u garaži, nije odjavljeno a ja ne znam kako dalje.Platio sam sve osim zadnje rate.Kako da vozilo prebacim na svoje ime i registriram ga.Registracija je istekla prije 2 mjeseca. Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako da ga nađemkad živi u Splitu a ja u Zadru.Problem.Neče se javiti na telefon.Šaljem poruke zovem, ali ne odgovara.Netko mi govori da ostavim auto na zelenoj površini ili tamo gdje zabranjeno parkiranje. To su za mene gluposti.Moram to riješiti na pravi način jer sam u vozilo utrošio dosta novaca. Valjda postoji način da se stane takvima na kraj.Našao sam o njemu na internetu da se bavi prevarama i da ima velikih problemasa raspačavanjem droga.Možda je u zatvoru a njegova mama se na javlja na koga glasi auto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema ti nitko nešto pametno za reći kad se nisi na početku zaštitio ugovorom (ovo je ipak pravni forum). Bez njega auto na sebe ne možeš prepisati nikako, a policiji ga nemaš što prijavljivati jer ti je dao auto za novac i nema prijevare (barem ju ja ne vidim), tako da će ti oni reći da ga tužiš privatno. Tebi je ovim postupkom šteta evidentno nastala, a sad, isplati li ga se tužiti i za što, nemam pojma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija