Deutsch objavljeno: 8. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 8. lipanj 2016. Pozdrav,treba mi potvrda da se o osobi ne vodi kazneni postupak za rad u inozemstvu,pretpostavljam sa opcinskog suda?!Nisam nikada kaznjavana osim što sam bila na sudu zbog nasilja u obitelji(moj bivsi je bio nasilan)i imam ne placene dugove,dakle Kredit,telefonske pretrage isl.što znači to za mene,hoće li što od toga biti evidentirano na toj potvrdi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Deutsch odgovoreno: 8. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2016. *Ispravak Telefonske pretplate Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 8. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2016. Ovo nasilje u obitelji je, pretpostavljam bilo prekršajno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 8. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2016. .što znači to za mene,hoće li što od toga biti evidentirano na toj potvrdi?Ako se ne vodi kazneni postupak za kd koja se progone po službenoj dužnosti potvrda je čista. Postoji još i uvjerenje o nekažnjavanju i izvod iz kaznene evidencije koje strane države traže radi zapošljavanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Deutsch odgovoreno: 8. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2016. Da bili smo na prekrsajnom sudu i bila je novcana kazna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 8. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2016. S obzirom da se radi o prekršaju, to nema nikakvog utjecaja na kaznenu evidenciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lulijana odgovoreno: 9. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2016. Da se nadovežem na ovu temu, jel zna netko koliko se čeka da se dobije ta potvrda o nekažnjavanju i jel se to šta plaća sudu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 9. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2016. Dobije se odmah, a plaća se 30 kuna biljega, osim ako je u svrhu zaposlenja, ostvarivanja prava na dohodak za djecu, prava iz zdravstvenog, invalidskog i mirovinskog osiguranja, socijalnih prava i sl. (onda se ne plaća ništa). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lulijana odgovoreno: 10. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2016. Dobije se odmah, a plaća se 30 kuna biljega, osim ako je u svrhu zaposlenja, ostvarivanja prava na dohodak za djecu, prava iz zdravstvenog, invalidskog i mirovinskog osiguranja, socijalnih prava i sl. (onda se ne plaća ništa). Super! Tnx! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.