Jump to content

Privatni put


MaryG

Preporučene objave

Postovani

Pored mog dvorista prolazi privatni put do jos jedne kuce.Ja sam ustupila tj poklonila nesto manje od polovice sirine toga puta a oko toga puta smo imali vec spor...medutim imamo od njihove strane potpisano pravo sluznosti jer tim putem dolazimo do dva parkinga a vjerojatno u buducnosti i do garaze. S njihove strane imamo i potpisano da mozemo graditi garazu na samoj granici parcele,ali je pitanje dali mi mozemo ici tim putem i dalje nekih 6m radi okrecanja automobila jer bih inace morali voziti unatrag nekih 40m.

Dosli smo do saznanja da oni imaju namjeru staviti kapiju tocno preko tog djela puta gdje zavrsava nasa parcela. U tom slucaju mi ne bi imali mjesta za okretanje. Moram napomenuti da za taj put imamo samo mi pravo koristenja i oni kao vlasnici. Put je asfaltiran tako da se tocno vidi njegova mjera...zanima me dali oni imaju pravo staviti tu kapiju i dali ja to mogu sprijeciti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija