Jump to content

Kome najbolje prijavit?


trump55

Preporučene objave

Pozdrav ljudi, opet mene nažalost.

 

Jedan tip u susjedstvu se bavi prodajom raznih vrsta droge; MDMA, LSD, speed itd i još se javno hvali s time i govori kako ima ujaka u policiji koji mu na vrijeme da inf kad je neka akcija i onda se ovaj pritaji par mjeseci i poslije opet ista priča. Stari mu radi u Hamburgu, a ovaj doma samo klošari kako nema šta pametno i pošteno da radi došao je na ideju da kad odlazi gore u Hamburg donese te neke robe i onda ovdje "rasturi" kako sam kaže.

 

Padalo je često u nekim akcijama policije po 10-15 ljudi ali ovog nikad nisam vidio, ide mi na živce što jedna takva prevrtljiva osoba ne radi ništa i onda se još hvali da "obrne" 15 milja mjesečno i to još na takav ogavan način da prodaje svima pa i djeci od 15 godina! Neka djeca su već u komu padala i išla na ispumpavanje a jednom malom ispo zub! Ljuti me to i ne znam kako najpametnije prijavit a ne ispast još žrtva ili da sve padne u vodu i onda dobit neku osvetu, nisam tip koji voli nekom sledja nesto zabit i smjestit ali ovo je stvarno ogavno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Navesti sve sumnje, a možda je ujak već pod povećalom, pa je ovo baš ono što treba da ga se gurne preko ruba.

 

A možda i priča lovačke priče jer policija nije jedinstveno tijelo gdje svi znaju sve, npr. ako lokalna postaja ima akciju, u upravi to ne moraju znati, a ako ovi iz uprave imaju akciju, postaja to najčešće ne zna, tako da je teško (da ne kažem i nemoguće) nekoga zaštititi na taj način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja ne vjerujem da su lovačke jer i ovi puno oprezniji oko njega su popadali a on doslovno tijekom tjedna obidje barem 6-7 kafića i priča svima uokolo kako dila, da zna kad treba stat i povuć se i hvali se time ali da mu je ovaj reko ako padne da ga ne spominje. Sad ili je policija baš tolko nesposobna da njega obicnog dripca nisu u stanju uhvatit ili ipak zna neke stvari na vrijeme, ja osobno vjerujem da je ovo drugo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija