Jump to content

Solemnizacija autokredita


filip989

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Dižem kredit za kupnju rabljenog vozila (kupujem provjereno vozilo, od kolege s posla, malo km, nepunih 5 godina staro, održava ga drugi kolega, tako da znam čitavu povijest auta, čisto da tema ne skrene na problematiku rabljenih vozila).

 

Cijena koju smo dogovorili je 75.000,00 kn. Dakle toliko tražim kredit, tj. isplatu prodavatelju, a sad me zanima ono što mi bankarica nije rekla, ili nije znala.

 

Solemnizacija kredita? Može li mi itko reći barem okvirno koliko bi se to platilo na taj iznos? Pitao sam ju za troškove, ali rekla mi je samo za troškove ovjere i ništa više. Evo, dosta mi je hitno, pa bih molio što brži odgovor. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala! E sad me zanima druga stvar, tj. tek sam sad uočio, a malo me muče ti pojmovi... dakle u ponudi za kredit mi je uračunat iznos za upis fiducije. Koliko sam shvatio, to je instrument osiguranja otplate kredita i u ovom slučaju su mi ponudili jedino Croatia osiguranje za osiguranje kredita, jer nemam jamca. Da li to možda znači da onda ne trebam plaćati solemnizaciju? Jer ako sam dobro shvatio, to je također jedan od instrumenata osiguranja (ne moram valjda imati dva?)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija