Jump to content

Auto škola -


anonimno

Preporučene objave

Ako nije tema, OK. Ali problem je u ciijeni. Ili je to samo meni problem? Zanima me zašto se plaća 300.00 kn za Crveni križ? zato što će nas nekad odnesti??

Moja kćer ide u auto školu i znam da se ve plaća uz on o obvezno.Auto škola stoji 4020,00 cca. Ali platiš posebno ličenički, propise (polaganje),bilege, i slavni Crveni križa 300,00 kn plus Prvu pomoć. i naravno biljege. Za prvu pomoć ukupno 395,00 kn. Čemu onih 300,00 kn?

Jesmo li zaista zemlja birokracije?

Naravno sretni smo da smo upisali auto-školu po staroj cijeni jer nova će biti...?

I opet! Zašto crveni križ, ako ne smiješ nikome na cesti po oći jer nisi stručna osoba.čemu nas uče, ako sutra za svaku pomoć odgovaraš pred zakonom? Srećom ovo moje dijete ne čita. Ozbiljno se pitam? žBila sam prisustna saobraćajki koju je auto zgazio, nmašao se liječnik i naredio mi dajoj noge držim jer se grčila, strašno! Srećom nikad nisam bila pozvana, nažalost ne znam kako je ta osoba. Ružno iskustvo koje pamtim, ali daq je osoba umrla (valjda srećom nije) bila bih prozvana zato što sam pomogla. Čemu nas uče da pomognemao, ako će nas sustra optužiti zbog toga jer nismo stručne osobe? I čemu onda plaćati sve to? Nije toliko stvar u kunama, nego u principu. Konkretno pitanje je za što ide 300,00 kn za Srveni križ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Liječnička potvrda cca. 360,00 kn

Predavanja iz auto škole cca. 4.100,00 kn.

Izlazak na ispit PPSP 98,00 kn+20,00 kn biljezi.

Tečaj prve pomoći 400,00 kn.

Polaganje PP 98,00 kn+20,00 kn biljezi.

Ispit iz vožnje 150,00 kn+40,00 kn biljezi.

 

Ako je nežto izostavljeno nek mi bude oprošteno.

 

Pa tko voli nek izvoli, to je tako.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su gornji podaci točni, kako objasniti (druge cijene ću još provjeriti) da sam prije 5 dana uplatila 280,00 kuna za ispit iz vožnje A1 KATEGORIJE, i jedino se sjećam iznosa OSNOVNE CIJENE škole za A1 (plaćeno u svibnju: 2.300,00).

Jesu li cijene regulirane i uokvirene ili ih oblikuje slobodno tržište?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako sutra za svaku pomoć odgovaraš pred zakonom?

 

ovo ce ti objasniti kcer kada polozi tu prvu pomoc... npr. arterijsko krvarenje u roku nekoliko minuta, a sigurno prije dolaska bilo kakve strucne pomoci uzrokuje smrt ako ga nitko ne zaustavi, a kako ce ga vasa kcer-vozac znati zaustaviti ako ju to ne nauce na prvoj pomoci?

 

i nije tocno da bi se za pruzanje pomoci odgovaralo, nemojte biti smijesni, upravo za nepruzanje pomoci se odgovara i za takvo nesto postoji poseban clan kz-a, dok bi se eventualna steta od loseg pruzanja pomoci u slucaju laika glatko podvela pod krajnju nuzdu

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija