Jump to content

pk kartica


danijel014

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

Imam slično pitanje pa da se ubacim u temu. Htio bi oca prijaviti kao uzdržavanog člana obitelji. Otac je nezaposlen, ali je imao primanja 1500 kuna mjesečno od najamnine. Ugovor o najmu je raskinut, i odnio ga je (otkaz ugovora) na poreznu. Što bi sad bio dokaz da nema primanja? Da li trebam čekat da se vidi kako unazad godinu dana nije imao onih 15 tisuća kuna prihoda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Srećom za mene, situacija je ipak pogodnija. Danas je otac bio na poreznoj, dao sam mu svoju poreznu karticu, isprintao svoj rodni list (da se vidi srodstvo) i potvrdu o prebivalištu (da smo na istoj adresi). Ništa od tih potvrda nije trebalo, samo je dobio neki formular u koji je popunio naše osobne podatke (svoje i moje, ime, prezime, oib, ništa posebno). Odmah su dodali njega kao uzdržavanog člana na poreznu karticu, sutra nosim PK nazad u kadrovsku i već ovaj mjesec imam poreznu olakšicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija