Jump to content

Naknada fine


Slomljen

Preporučene objave

Poštovani,

Bio sam u zaostatku za placanje dvije alimentacije. Zbog toga jer sam dao otkaz i prelazenja u drugu firmu. Bivsa mi je stisnula blokadu odmah nakon par dana ne placanja i kad sam se zaposlio placanje alimentacije je islo direkt na njezin racun sa moje place.

I tako je drzala blokadu godinu dana i nabili su mi se troskovi fine oko 1800 kuna makar fina nije uplacivala njoj novce. Dali imam ja pravo to traziti natrag?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, zamolio bih vas za savijet.. Nakon nagodbe u vezi placanja alimentacije ostao sam bez posla na 2 mijeseca i bivsa odmah otisla stisnuti mi blokadu i nakon 2 mijeseca sam se zaposlio i firma u kojoj radim direkt na njezin racun je uplacivala pola moje place i ona je drzala blokadu godinu dana i kad sam se zaprijetio sudem da skine blokadu ostali su mi troskovi fine od 2800 kuna makar nikad nije dobila novce preko fine nego je uplacivano direkt iz firme u kojoj radim. Dali imam pravo traziti te troskove natrag i što mi je činiti.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po mom mišljenju, od FINE ne možete taj novac tražiti natrag, jer su oni zakonito držali blokadu na Vašim računima dok god su imali takav nalog od nalogodavca. Ali možda, ali jako nategnuto, to možete potraživati kao naknadu štete od bivše supruge. Doduše, ne znam da je netko uspio s takvim zahtjevom za naknadu štete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija