Jump to content

Posao potvrda


mm1888

Preporučene objave

Postovani, to je tesko za znati. Tko trazi potvrde, zna samo onaj tko ih moze traziti ako to zeli. Drzavne i javne sluzbe, te drzavne upravne organizacije sigurno traze. Privatnici, kako koji. U svakom slucaju, potvrda o nekaznjavanju se u pravilu krivo shvaca kod laika. Tom potvrdom ne dokazujete da niste nikad bili kaznjavani, jer je moguce da ste kaznu odsluzili i rehabilitirali se, pa po slovu zakona vec tada niste kaznjavani. Ono sto se od vas moze traziti je uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak po sluzbenoj duznosti. Dakle, bitno je da u ovom trenutku se ne vodi kazneni postupak protic vas za ex ofo djela. Takoder, ustanove i organizacije pod ingirencijom drzave i lokalne samouprave, prijece po slovu zakona o drzavnim sluzbenicima zaposlenje osudivanim osobama za kaznena djela koja se vode po sluzbenoj duznosti, ali ako njima nastupi rehabilitacija, zaprijeke nema. Za kraj, djela koja se prgone ex ofo, po sluzbenoj duznosti su vam otprilike djela kao nanosenje tjelesnih ozlijeda, prijetnje clanu obitelji, sluzbenoj osobi, i sva slicna i teza djela. Djela koja vas ne moraju brinuti su djela koja se progone po privatnoj tuzbi kao sto su kleveta, sramocenje, uvrede..mozete opisati vasu situaciju sa kaznenim djelom koja vas muci pa vam se moze dati precizan odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 15 sati , mm1888 je napisao:

Pozdrav,

 

vjerojatno sam fulala podrucje pod.kojim otvaram temu. Zanima me dali ima tko imformaciiu dali agencija Manpower trazi potvrde o nekaznjavanju kod zaposlenja za svog klijenta (u mom slucaju radilo bi se za njih u pocetku i nakon nekoliko mjeseci potpisalo ugovor sa firmom).

Većina firmi, i privatne i državne, da ne kažem skoro sve, prilikom objeve slobodnog radnog mjesta, traže dostavu potvrde o nekažnjavanju, no, u konkretnom slučaju morate se raspitati kod njih (poslodavca-agencije Manpower)...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija