Jump to content

DaisyEmme

Preporučene objave

Parkirala sam auto iza vec parkiranog automobila blizu tracnica kojima prolazi tramvaj, misleci da ce tramvaj imati dovoljno mjesta da prodje s obzirom na to da je vec bilo auta parkiranih na istom mjestu. Pola sata kasnije sam se vratila i zatekla policiju, dva tramvaja kako cekaju, novinare i gospodu iz gpp-a. Policija mi je naplatila kaznu od 300 kn, a gospoda iz gpp uzela podatke i policu osiguranja. Zanima me sto ce se dogoditi ako osiguranje odbije platiti to. Zastoj koji sam prouzrocila bi kostao oko 4000 kn. Student sam i ne radim, auto je na moje ime. Takoder me zanima sto mogu uciniti ako novinari objave fotografiju mene i mog automobila?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Pozdrav da se na dovežem jer mi se čini da je slična situacija.

Prvi put sam parkirao u sredini auto Divalkova ulica. Nakon nekih cca 40 minuta, frend zove i govori da sam blokirao dva tramvaja, noćna linija.

Auto je bilo parkirano u sredini, al pošto nisam iz Osijeka, nisam mogao znati koliko tramvaju treba prostora za proći i nisam prelazio nikakve linije parkinga.  Uglavnom su zvali policiju napisali su kaznu od 300kn a gospođa je uzela sve podatke i rekla mi da se javim u ured u utorak i da im se ispričam, i kazem da nisam iz Osijeka i da ce mi progledat kroz prste. Sad me zanima dali je to tak sam rekla ili oni stvarno znaju oprostit takve slučajeve.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni je nakon 2 mjeseca stigao pridjelog rješenja od gpp-a. Prijedlog je da platim 2700 kn (može i obročno), ako platim odmah dobijem 25% popusta. S tim da su napisali da su ipak bila 3 tramvaja u pitanju, a ne dva. Zvala sam broj koji je na papiru, žena je jako susretljiva, ali rekla mi je da nemam pravo na žalbu, već da jedino mogu pisati molbu pa mi možda to smanje. Planiram otići tamo i zamoliti da mi oproste jer isto nisam iz Osijeka i parkirala sam tamo jer je već bilo parkiranih vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija