anonimno objavljeno: 9. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2006. Molio bih ukoliko se nekome od mahera ovdje da, da mi proba izracunati mirovinu: HRVI 50%, dragovoljac, opća nesposobnost, priznato 60% vojne i 40% civilne, čin zastavnik a dužnost pomoćnik zap. bojne. Rješenje sam dobio samo još nisam dobio izračun mirovine jer navodno nedostaje još neki obrazac (M4, ako sam dobro shvatio). Ne šalju mi izračun već više od mjesec dana. Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2006. Po mojoj računici oko 5790 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 10. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2006. Tnx a lot! Ma racunao sam i ja, samo mi je ispalo bitno manje, izgleda da nisam raspolagao pravim podacima. Super... A inace, veeeeeeeeeelika pohvala forumu i carobnjacima koji odgovaraju na pitanja. Stvarno jedan od najkorisnijih foruma u drzavi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.