an2004 objavljeno: 4. rujan 2018. Dijeli objavljeno: 4. rujan 2018. Pozdrav, Bivsi muz ima po rjesenju određen iznos alimentacije, medjutim stalno kasni, uplati manje iznose ili preskoci mjesec. Zivi u Njemačkoj i ima uredna primanja. Na czss su me uputili na ministarstvo za demografiju...nitko se ne javlja na tel a do Zagreba ne mogu. Isto tako za djecji doplatak u Njemačkoj koji ja mogu poslati ne zeli potpisati niti dati izjavu od svog poslodavca. Kako bi to bilo najbrže rjesiti i od kud poceti? I da li imam pravo na besplatnu pravnu pomoć makar sam zaposlena ali na minimalac? Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 5. rujan 2018. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2018. Ministarstvo obitelji posreduje kod prekogranične naplate alimentacije, oni stupaju u kontakt s tijelima strane države da se izvrši ovrha primanja u stranoj državi. Kad sam se ja raspitivala o tome, trebalo je prevesti sve dokumente i presude na strani jezik po sudskom tumaču, što je skupo, ali mislim da imate pravo na besplatnu pravnu pomoć ako nemate druge imovine, no o tome se morate raspitati u uredu državne uprave u Vašoj županiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.