Jump to content

Prihod kućanstva


brane3000

Preporučene objave

Poštovani, potrebna mi je pomoć, tj. savjet, a ne znam kome da se obratim.

Moja situacija je sljedeća: Imam 21 god., studiram u Sloveniji, prošle godine sam upisao prvu godinu. Protekle dvije godine sam radio, šparao i tako trenutno živim.

Moje prebivalište u RH je prijavljeno na adresi gdje živi moja obitelj, a sa obitelji nemam nikakve kontatke, niti ne primam nikakvu pomoć/sredstava od njih. Pošto sam prijavljeni na toj adresi, odmah mi se tako gleda prihod kućanstva na toj adresi (otac i brat rade).

Radi tog prihoda ja se ne mogu prijaviti na razne pomoći i stipendije, prava na subvenciju za dom, itd.  Ne posjedujem nikakve nekretnine, pa tako nemam ni druge adrese koju bi mogao prijaviti.

Imam jedino prijavljeno trenutno boravište tu u Sloveniji. A opet, ne mogu samo odjaviti prebivalište jer tako gubim dokumente.

Molim vas za pomoć i savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, tu je veliki problem, jer se u obzir uzima Vaše prebivalište, a ne boravište,  na kojem su prijavljeni još i Vaš otac i brat kao članovi kućanstva, iskreno, neznam kako bi se to dalo riješiti, možda neko drugi ima "kakvu ideju" kako to riješiti...

Jedino probati, temeljem potvrde o boravištu, dokazivati da ne živite zajedno i, samim tim, da zajednički ne živite i privređujete, možda Vam se oni nebi računali kao članovi kućanstva...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija