Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sosten

Izbor odvjetnika

Preporučene objave

Kad idem kod liječnika znam kod kojeg specijaliste idem da li je to kardiolog,pulmolog, otorinolaringolog ,nefrolog itd.

Kad tražite odvjetnika onda saznajete po kuloarima koji je zašto . Pa onda se dozna koji je za Obiteljsko , Stvarno ,Krivično itd.

Kako se oni specijaliziraju i zašto to ne bi bilo javno . Npr. Marko Marković  dr.iur. specijalist za Obiteljsko pravo.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Specijalizacija odvjetnika je moguća, propisana je Zakonom o odvjetništvu i Statutom Hrvatske odvjetničke komore. Međutim, uvjeti za isticanje specijalizacije su izrazito strogi i mi imamo vrlo malo upisanih odvjetnika specijalista, a još manje službenih specijaliziranih odvjetničkih društava koji mogu isticati specijalizaciju kao dio svog službenog naziva, ostali ne smiju isticati specijalizaciju.

Ono što mislim da bi strankama više pomoglo u potrazi za odvjetnikom jest da se skine zabrana reklamiranja odvjetnika, pa da odvjetnici mogu u svom reklamnom oglasu ili svom javnom predstavljanju reći čime se bave.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pa to bi bilo poželjno po uzoru na ostale struke.Tu bi došlo do konkurencije i građani bi mogli birati.Čak bi mogle biti i različite cijene za iste usluge.

To pozdravljam.Supe rješenje.Samo kome reći uspavanim ulješurama.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×