Jump to content

Pravni apsurdi!!


pele

Preporučene objave

Zadnjih par godina primjecujem nevjerovatne apsurde u obiteljskom pravu, naime najcesci scenarij je;zene se udaju, zatim rode dijete (djecu) i onda tuzbom traze razvod i zatim na kraju rukama i nogama se bore za nekretnine, djecu, alimentaciju..nije mi jasno zasto sud uporno nagradjuje zene koje su rusioci brakova, obitelji, djece tako da prijete nama muskarcima zatvorima, ovrhama, a mi u pravilu budemo ponizeni i financijski i moralno a u 99% slucajeva mi ne rusimo brakove vec zene!! Ma dajte molim vas procitajte zenske postove i pogledajte malo novine i oko sebe, uvijek je tako..Zene ruse obitelji i jos za to dobiju sudsku i drustvenu potporu, a mi muskarci smo zapravo zrtve pravosudja i zenskih hirova..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zanimljive konstatacije, ali koje bi trebalo jos SAMO statisticki potkrijepiti. Sa nekim ocjenama se u potpunosti slazem, ali ipak nebih olako svu krivicu prebacio na "slabiji" spol. Ima i medju nama "cudaka", koji su razaraci brakova. Ovim problemom se znanstveno - kojiko mi je poznato, nitko ne bavi, pa biste mozda Vi mogli pokrenuti istrazivanje sa ciljem da se utvrde cinjenice o svim aspektima razvoda brakova u Hrvatskoj, kao i postotku presuda u kojima je muska strana proglasena odgovornom za razvod i snosila posljedice takve presude.

Sretno ! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bovu je napisao:

osnuj udrugu i u borbu za pravima muškaraca,obespravljenih

žene osnovale udrugu i ostvaruju svoja prava,utiču na donošenje zakonskih propisa.

 

To sa udrugama su najobičnije gluposti, prevara i obmana svekolikog muškog pučanstva koji su zaglibili u ovaj svijet pokvarenosti i ljudske gluposti u koji na žalost i ja spadam! Poziv na neko udruživanje u pravilu znači: "moraš dati upisninu 100-1000 kn godišnje i biti član neke udruge koji neće imati nikakve ingerencije, nikakvo značenje, već predmet podsmjehivanja i ruganja onih koji nisu članovi, te ćeš biti samo zanimljiv kada budeš iz đepa ispljunuo novac za članarinu! Protiv ovoga zla se treba boriti prevencijom i odgovarajućim kondomima, te razmišljanjem velikom glavom. Pa, ako se to i desi, (razvod, dijete, odnos mužijak -ženka), postaviti se ultimativno (onako kako to društvo od tebe zahtjeva), te unijeti strahopoštovanje na suprotnu stranu, tako da joj nikada ne padne na pamet da se poigra sa osječajima drugog muškarca (čitaj mužijaka). Zakonski regulativi su jasni, ali državni represivni aparat koji bi provodio zakone je totalno bezvrjedan i nije vrijedan spomena, pa se očevi prema ovom sistemu ponašaju kao kiki-riki prema ogromnom krastavcu! Žalosno ali istinito...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

slucajno sam naletila na ovaj post. istina je da zene traze nekretnine, lovu i td i da su muskarci doista u neravnopravnom polozaju. zensko sam i smatram da ste u pravu s diskusijom. ali, ali... stvar je u obrazovanju. zasto muskarci zene manje pametne cure? intelektualke bas i nisu na cijeni. manje pametne cure imaju i manje prihode, a vece novcane apetite. muskarci kupuju zenama darove koji koriste ljepoti - od cipela s petom do parfema. traze da budemo lijepe, a ne pametne. sistem je uvrnut. i onda muskarac ode. ode i parfem i pokloni i veca placa. prema tome svi smo krivi za to i zene i muski. promijenimo stvar - omogucimo svima jednaku zaradu, brinimo se o djeci zajedno, ravnopravno i s jednakim ucescem. svatko je odgovoran za sebe. a muski pretezno sav posao ostavljaju zenama, jer oni imaju posla. nije fer

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u svim dosadašnjim tekstovima navedeno je da majke imaju problema sa utjerivanjem alimentacije ,pa čak i tamo gdje očevi nisu upisani u rodni list dijeteta.

a šta je sa činjenicom:

nedavno sam čuo da u vršenju DNA analize u svezi sa poginulim hrvatskim braniteljima utvrđeno je da :

-0,04% majki poginulih hrvatskih branitelja nisu biološke majke svojih sinova.

-4% očeva nisu biološki očevi svojih sinova

zanči državljanke Hrvatske ne zaostaju puno za državjankama VB

gdije 7% očeva nisu bioliški očevi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da imaju obje strane putra na glavi i ne branim nikog.Tvoja izjava što ne pazimo s kim imamo djecu je jedna od apsurdnijih.Ne možeš to tako gledati jer neke obitelji savršeno godinama funkcioniraju i onda puf!,raspad sistema.Isto tako je i sa vezama,sve super i kad se dogodi dijete,panika,viza i pedala preko oceana.Bila sam i ja u jednoj vezi tri godine,ljubav mog života,kupili kuću,planirali vjenčanje i jedna momačka večer me skoro koštala života.Došao pijan ko čep sa sjekirom u ruci u kuću,ja mu jedva pobjegla.Puno nas je ogorčenih na ovom portalu i tu smo da jedni drugima pomognemo savjetom,a ne da kritiziramo i gađamo se kamenjem.Kužiš,zlateko? :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

po meni su muskarci daleko vise krivi za ovakvu situaciju od zena. Prirodno je da covjek uzme sve sto mu se nudi, pa imao moralno pravo na to ili ne. A zakon je takav da zena moze doci bez kune u brak, i nakon 10 godina odrzavanja kucanstva izac sa 10 miljuna eura (teoretski, prakticno bi takva zavrsila sa metkom u glavi ali necemo sad o tome :-D).

Muskarci moraju shvatiti ako su jedini koji zarađuju, oni mogu diktirati kako ce izgledati bracni ugovor. A iz dugogodisnje sudkse prakse se vidi da vise manje svakakav ugovor prolazi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predbračni ugovor je već znak da muškarac ženi ne vjeruje,znači da nije ni siguran hoće li je napucat za koju godinu ili ne.Većina žena radi na poslu ali habla i u kući,uči s djecom,trči u školu,plati račune,kupi klopu,peri,peglaj,one koje žive na selu najedu se u brišućem letu s nogu,trče nahranit zoološki vrt pa u polje,trči doma skuhat,opet nahranit životinje i td.Žene rade više od muškaraca,shvatite to jednom za sva vremena.Takav nam je genetski kod.A one sponzoruše koje se udaju za novčiće nisu krive što dotični ima šoldi i želi ih ženit,pa neće valjda naši hrvatski bogataši ostat "stari dečki". :smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija