Jump to content

T-mobile


anonimno

Preporučene objave

sklopio sam sa T-mobile ugovor na 60 kn uz mobitel pa sam ga podiga na 150 kn i onda nisam plaća. došla mi je tužba da platim svih 150 kn za šest miseci iako nisam moga koristiti tu uslugu, jer su me isključili.

spreman sam platiti svaki misec po 60 kuna za za uređaj na godinu dana, ali višu tarifu od 150 kn mislim da ne moram. ako platim ipak po višoj tarifi kako ću povratiti svoj novac jer sam prekinuo odnos sa T-mobile.

Molim vas da mi kažete što činiti da mi troškovi budu manji jer me već i tuže. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nista, plati. u cijeloj toj prici sam uredjaj (mobitel) dodje "pride", tarifa je stvar obostranog dogovora i pretplatu moras placati koristio ti ili ne pogodnost da cijelu pretplatu mozes utrositi za razgovore, samo procitaj ugovor koji si potpisao i sve ce ti biti jasnije.

btw, ti pretplatu opet mozes "spustiti" na 60 kn, pa ako ti ova od 150 ne odgovara, ucini to sto prije kako bi izbjegao daljnji nepotrebni trosak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali ja ne želim više koristiti njihove usluge kad sam preša na tele

 

ali gledaj, ti si s njima potpisao ugovor, imas prava i obaveze, pravo (kupovinu uredjaja po privilegiranoj cijeni) si iskoristio, sada moras ispostovati svoje obaveze. ne mozes ti sada reci "e ja vise necu njihove usluge", a jos manje "da ti vrate sto nisi potrosio". pa daj, imas valjda taj papir koji si potpisao, pogledaj sto u njemu pise, pismen si...

a tarifa, vidi, njihov sistem je takav da ti imas pravo iskoristiti puni iznos pretplate za razgovore, ali ako to ne ucinis, tvoj problem, opet ces platiti punu pretplatu, kakav crni "povrat novca"?

jedino sto mozes, ako zelis raskinuti taj ugovor, je da im platis unaprijed i odjedanput sve preostale pretplate do isteka ugovorenog razdoblja obaveznog trajanja pretpl. odnosa, a to ti se sasvim sigurno ne isplati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija