Jump to content

Ogoda oduzimanja dozvole ?


mrksbrajo

Preporučene objave

Pozdrav svima ,

brzinski da objasnim situaciju , 2016 u 7. mjesecu pol. sluzbenik mi je pronasao 0.3 smotuljak marihuane , i odbio sam testove iz zbog dodatnih troskova , s trazenih 10 000 kni 6 mj zabrane , na racun olakotnih okolnosti kaznu sam spustio na cca 3000 kn i 2 mjeseca.

1 obavijest o presudi mi je dosla doma u 11. mjesecu ove godine , i danas mi je doma dosla obavijest o pocetku kaze(tj da pocinje sutra), prepourceno pismo je potpisala moja majka jer sam ja bio na poslu , ja sam joj jos davno rekao da neotvara iducu plavu kuvertu da provam to odgoit , no popisala je ....

E sad , dali ja mogu trazit neki dogovor u PP , da mi je bar uzmu u 4. mjesec kad je vani toplije tako da mogu vozit biciklu ili motor , a ne sad u sred zime jer mi treba auto za do posla ....

Znam da smo zeznuli stim sto je otovorila pismo , koliko sam vidio po netu , moze se nac dogovor samo se tribalo javit u PP prije tog pisma , a ja sam imao u planu ovo pismo o pocimku kazne nepotpisat i onda se dog sa njima , no nazalot majka se zeznila sta cu sad ?

Moze li se ista po tom pitanju ucinit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija