Jump to content

Šef ne prihvaća moj otkaz


Torrente

Preporučene objave

Radim kao pomoćni radnik u skladištu pri online trgovini. Posao je prilično naporan i zahtjevan jer je potrebno naći robu u marketu, sortirati je, skenirati, pripremiti za dostavu.

Roba je najrazličitija, a narudžbe znaju biti nebulozne jer se traže deseci litara raznog pića od alkohola, bezalkoholnih pa sve do mlijeka, hrana za životinje, voće i povrće...

Nisam se baš najbolje snašao, inače nisam te struke. Da stvar bude bolja nije ni moj šef, a ranije nije bio na takvom mjestu. Možete misliti horrora dok je "naučio" što znači biti šef.

Stvar je u tome da sam nakon tjedan dana, bilo tražio bilo nudio dati otkaz, jer mi nije išao rad sa skenerom što je ovdje najbitnije. Šef je to odbio prihvatiti! Nekako sam ipak naučio raditi s skenerom.

Međutim, posao mi i dalje ide teško, ne uspjevam samostalno zaključiti narudžbu, a šef dakako nije time zadovoljan...neki pravni savjet?

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Traje čak do 31.08., a počeo je već dalekog 25.07. (ovo je valjda normalno u trgovini, ili nije? kad zbroje slobodne dane itd.)

Ugovor je na određeno. Razmišljam se obratiti šefu logistike u Zg, ali vjerojatno bi bilo najbolje izdržati još tih 13-tak dana

Predviđena je mogućnost redovnog otkaza, a koliko bi tako nešto moglo ići meni na štetu?

Kad me forsiraju dakako da želim otići, inače se da izdržati

uređeno: od Torrente
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija