Jump to content

SMS neuspjelo plaćanje-kazna


sasabcp

Preporučene objave

Pozdrav svima, Prije mjesec dana sam išao na ispit, platio parking kovanicama. Čekajući ispit vrijeme je isteklo. Putem SMS parkinga sam napravio produženje ali dobio sam poruku operatora da sustav ne radi. Imam screenshoot za taj čas. Uputio sam  mail sa screnshootm i kratkim obješnjenjem da nije bilo moguće platiti parking zbog greške njihovog sustava na mail naveden na odresku kao i u predviđenom vremenskom roku.. Danas sam dobio uplatnicu za dnevnu kartu. Bio sam u Split-parkingu i tamo su mi rekli da oni to ne mogu stornirati, jer su dobili naputak da to ne rade, jer bi dnevno stornirali 90 takvih slučajeva. Bla-bla. Smatram da je krivica na njima, jer sam u dobroj vjeri pokušao plaćanje, nisam mogao napustiti ispitnu salu i da ta tvrtka mnogim građanima naplaćuje svoje propuste u sustavu. Šta napraviti. LP Sasa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po meni, formalno su oni u pravu. Da nije radio kompletan sustav naplate, onda kazna ne bi bila opravdana, ali nije radilo samo sms plaćanje. Ako ćeš ići do suda, tamo će se gledati samo to - je li parking bilo moguće platiti i je li plaćen. Bilo je moguće (na automatima), a plaćen nije.

Međutim, da se radi o normalnoj firmi kojoj je stalo do svojih korisnika, takve situacije bi stornirali iz tih objektivnih razloga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, sasabcp je napisao:

Nema šta , onda moram platit. Nije puno ali mi ide na živce. Platit ću dnevnu kartu, prije ću ipak poslat prigovor na njihovo povjerenstvo. Žao mi je jer objektivno nisam mogao otić sa ispita za platit parking .Hvala na savjetu :)

 

Ja se slažem s Vama, i potvrđujem da normalni koncesionari parkinga takve stvari uvažavaju, greška je njihova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U dva primjerka danas odnio , jedan su mi vratili ovjeren. Veli mi ona tamo u uredu da neće to prije mjesec dana. Trebali bi valjda odgovorit u 15 dana . Na računu piše da ga moram platit do danas, a stigao je jučer. Prijete ovrhama tako da ću danas ipak platit . kad stigne odgovor onda ću ih prijavit tržišnoj, ne mogu to napraviti  dok ne ispunim i vremenski rok prigovora potrošača. 90 KN nije puno ali će mi bit gušt ako ih tržna okrpi sa 25.000 :-x.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija