Jump to content

Ameri !


anonimno

Preporučene objave

Poštovani,

 

oprostite na upadu ali ja seljačina sa sjevera bome niš ne razmem pa ak morete malo podrobnije o ta dva aktera kojima je započeo ovaj thread. Hvala.

 

Inače ne volim ta prepucavanja tipa zg-st jer smo svi, ali baš svi, u takvim g o v n i m a da je to nezabilježeno u povijesti države. A najgore je to dok se zg-st prepucava dotle stoka s kamenjara hapava pa umjesto da se složimo i istrijebimo ih, ne, oni se skrivaju iza zastave, himne...

 

Pozdrav

Kroki

 

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kroki je napisao:

Inače ne volim ta prepucavanja tipa zg-st jer smo svi, ali baš svi, u takvim g o v n i m a da je to nezabilježeno u povijesti džave. A najgore je to dok se zg-st prepucava dotle stoka s kamenjara hapava

 

ni ja ne volim takva prepucavanja, pa bih to još pojednostavila...

...prepucavanja tipa mi-oni, jer smo SVI, ali baš SVI, u takvim g....pa dok se tamo NEKI prepucavaju, dotle oni sa malo mozga i velikim šapama hapavaju....

 

na kraju oni ispadnu pametni i imaju sve, a mi glupi, anemični, nepokretni, i jad jadni..

 

kroki, sorry što sam koristila tvoje napisano mišljenje, malo eto hapavam....bar ovdje kad ne moe u realitetu..

 

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana drnd,

 

enti wilsone, pa nek odu k fiškalu koji će kupiti kuću za njih na svoje ime :couple:, a sa njim sklope neki debilni ugovor o služnosti stanovanja te potanje odredbe sakriju od javnosti :mig: i eto kućice.

 

A ne tu porezi, knjiženja, prijave, suglasnost ministarstva...:rigoleto:

 

Ko je još vidio poštivati zakon.:2up:

 

Po-zdrav

 

Kroki

 

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bas mi je palo na pamet da su mu mogli malo mahnit sa zelenbacima ispred nosa, pa uz kavicu i whiskey pomoc susjedu s jedno 100 dolarcica (evo trazim znak za dolar na tastaturi pa ne mogu naci). Tako se to radi i prorade dobrosusjedski odnosi tako da bi taj trcao oko njih.

Ili tako ili pokazat zube.

Jednom davno dok sam jos bila mlada i naivna a malac mi imao probleme u vrticu iskusne zene su me savjetovale da probleme s tetama u vrticu prebrodim jednom kupovnom tortom. A ja jos neiskusna nisam pristala na podmicivanje nego mislia da svak treba radit posao za koji je placen.

Danas znam da je torta laksi i brzi nacin do uspjeha a ako si amerikanac onda 100 dolarcica.

gdja Drndalica :-P;-):-D:-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni se ipak čini da su oni naišli na malo ortodoksnijeg dalmatinca i da tih sto dolara ne bi prošlo... jer on mrzi !! a ako još niste išli u crkvu nedjeljom.. tada ste bili najeb...i.

Moj otac je davno htio kupiti staru kuću na jednom otoku, nije mu stari prodao jer nije "njihov" !! Vrlo dobro znam kakav je dole mentalitet, pogotovo u tim manjim mjestima i vrlo dobro znam s kakvim su se sve problemima sreli obitelj Wilson. Nema tih riječi ni tih Legalisa s kojima se mogu opisati ti primitivno, klerikalno, zatupljeni mentaliteti.. Sa tim se je najteže boriti.

Obitelj W. , nemojte žaliti... spasili ste se... odite u druge dijelove Hr. jer "razlike" koliko god se neki pozivali da smo svi u istim govnima, ipak ima... Nismo svi jednaki, isti..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija