Jump to content

Iznenadni svjedok nakon 6 mjeseci


nb1979

Preporučene objave

Dakle u siječnju 2018 supruga je imala prometnu nezgodu. I ona i drugi vozač su tvrdili da su prošli kroz zeleno a drugi vozač kroz crveno.

Bila je policija koja je uzela iskaze, ali sunidmah rekli da ne mogu niša zaključiti jer je riječ protiv riječi.

Čekali smo mjesecima zapisnik i neki dan je supruga išla zvati PU Lučko. Još nisu ništa bili obradili i rekli su joj da zove za par dana. Kad je ponovno nazvala rečeno joj je da se pojavio neki svjedok.

Od kad sad to? To je neka muljaža.

Mi smo na mjestu nesreće stajali barem 1.5 h jer smo čekali ekipu za očevid. Nikakav svjedok se tada nije javio. Samo je došla cura i neki frend od drugog vozača, kao i ja supruzi. Ja sam još u kvartovskoj grupi na FB stavio poziv ako je netko vidio nešto i nitko se nije javio.

Koje su mi sada opcije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vidjeti ćete što će taj svjedok izjaviti, a ako izjava bude upućena protiv Vas, tj. Vaše supruge, možete uložiti prigovor na izjavu tog svjedoka i u prigovoru sve opisati kako opisujete i ovdje...ne mora značiti da će njegova izjava biti upućena protiv Vaše supruge, a ako bude, kao što sam Vam i naprijed napisao, prigovor pa na sudu osporavati izjavu tog svjedoka ako njegova izjava (iskaz) bude ključna za donošenje odluke...

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija