Jump to content

Tehnološki višak u PO


deneo

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Supruga će od jeseni vjerovatno ostati višak u područnom odjelu jedne OŠ. Znam da se radi lista zaposlenika proglašenih viškom, ali mi nije jasno jel se  popis radi od svih učitelja matične ustanove i područnih odjela ili samo na taj odjel. Ovo gdje ona radi nije područna škola, nego područni odjel, koji je samo izmješten i 12 km je od matične škole. U ugovoru joj stoji da joj je radno mjesto u tom odjelu, ali škola kao škola je jedna.

Nemaju tamo voditelja škole niti smjene.  

Našao sam ovaj pravilnik na internetu.   https://mzo.hr/sites/default/files/dokumenti/2018/OBRAZOVANJE/Osnovno-obrazovanje/Kolektivni/4._pravilnik_kriteriji.pdf

Kome da se obratimo?
 

Hvala,

Dejan

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gleda se čitava škola, odnosno svi učitelji tog predmeta ili svi učitelji razredne nastave.  Pri odlučivanju o poslovno uvjetovanom otkazu, poslodavac mora voditi računa o trajanju radnog odnosa, starosti i obvezama uzdržavanja koje terete radnika. Pravilnik koji citirate odnosi se na SAMO na Povjerenstva županije koja šalju tehnološke viškove u škole..

 

 

 

 

uređeno: od gala385
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija