daisyflower 0 Objavljeno u travanj 17, 2019 Podijeli Objavljeno u travanj 17, 2019 Pozdrav, Stečaj potrošača je otvoren prije godinu dana, no tutor se do danas nije javio. U međuvremenu je naslijeđena imovina ( nekretnina koja još nije do kraja otplaćena i kamate na to), nekretnina koja je uredna, te minus na tekućem računu. Sestra traži nužni dio. Da li je itko upoznat, budući da je otvoren stečaj, kako ide naplata tih dugova? Da li član obitelji naslijeđuje i sve gore navedene dugove? Što može biti ako dugovi veći od vrijednosti nužnog dijela? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1890 objavljeno travanj 17, 2019 Podijeli objavljeno travanj 17, 2019 U odnosu na koga se ovdje vodi stečaj potrošača? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
daisyflower 0 objavljeno travanj 18, 2019 Autor Podijeli objavljeno travanj 18, 2019 prije 22 sati , Borbena7 je napisao: U odnosu na koga se ovdje vodi stečaj potrošača? Ja sam otvorila stečaj potrošača, a sestra i ja smo nasljednici. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Ruby_Danderfluff 2036 objavljeno travanj 24, 2019 Podijeli objavljeno travanj 24, 2019 Stečaj se onda vodi u odnosu na Vaše dugove, ne na dugove pokojnika, zar ne? Jedino je problem što sada imate nekretninu, koja će ići u unovčenje radi namirenja vjerovnika. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.