Jump to content

Otkuo ovršene kuće


Autoreverse

Preporučene objave

Poštovanje, kuca mi 1/2 ?u mom vlasnistvu a druga u od partnerice. Ja sam otisao pošto smo se dogovorili da ina bude plaćala no ona nije nista plaćala te je otisla u Irsku. Kuca sada ide na dražbu, tj idući mjesec izlazi procijenitelj. Sto bi se tu mogko napravitu i sto bi bilo pametno imam stslni posao i kako bi dosao do nekretnine. I drugo pitanje ako se kuca proda na drazbi da li i dalje ostaje dug koji bi ja morao otplacivati  zahvaljujem se lijepo na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovrha je pokrenuta prije 6 god od Raiffeisen banke. Ja sam sudužnik u to kreditu. Ostavio sam kucu cisto na dogovor kuca je inače pol /pol vlasnistva. Misleci kako otplacuje kucu nisam zagedao . Sve dok nije Eos Matrix otkupuo dug od Raiffeisen banke. Tada je bivsa sa svojim muzem otisla za Irsku a meni je ostala kuca sa dugom,  inace kad smo je kupovali cijena je bika 25OOO€. Sada je dug oko 300000 kn. Kakav bi imao izlaz imao ili kako bi po najjeftinijoj cijeni  otkupio i da li ako kuca ode na drazbu pa netkl kupi se i meni brise dug? 

 

uređeno: od Autoreverse
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija