Jump to content

visina mirovine hrvi


anonimno

Preporučene objave

Imam 35 god. dragovoljac dom.rata, godinu i po radnog civilnog staža nakon čega otišao u rat te obolio od ptsp-a. Kad sam se vratio tvornica prodana itd... Molim Vas, zanima me: imam drugostupanjsko rješenje ptsp 20%, 1,5 godinu

provedenu u ratu kao dragovoljac, običan vojnik.

Prošao sam vještaćenje u Osijeku te čekam moguču pozitivnu potvrdu iz Zagreba. Zanima me kolika bi mi bila visina mirovine ako mi se država smiluje. Unaprijed Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To ti ovisi dali će ti priznati opću ili profesionalnu nesposobnost, kao i koliko će ti bolest priznati kao posljedicu rata. Na riješenje se čeka oko 2 mjeseca, a onda ćeš vidjeti dali ćeš se žaliti itd. U najboljem slučaju možeš dogurati i do 5000 kn, a možeš imati i (što je vjerovatnije iako ne mora biti) 2100 kn.

 

Pozdrav.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

invalidnost možeš povečati u slučaju da je došlo do pogoršanja bolesti ili je bolest nastala zbog ranjavanja ili neke druge bolesti, u tom slučaju prpremiš kompletnu lječničku dokumentaciju i ostale dokumente koji se traže u zahtjevu. zahtjev podižeš u uredu za obranu. dao si malo podataka ali moje je mišljenje da bi trebao predati zahtjev za mirovinu s obzirom da imaš invalidnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija