Leona19 objavljeno: 23. siječanj 2020. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2020. Molim pomoc ako tko zna. Situacija je dakle ovakva, dobila sam 2010 g. da moram vratiti drzavi 9300 eura za imovinsku korist ( koju naravno nisam ucinila ), nisam placala nista, 2016 mi sjeda ovrha i blokirana sam do ove godine kada su me deblokirali jer nisam tri godine imala nikakva primanja niti sam bila u radnom odnosu. Dakle, sada sam deblokirana pa me zanima koji je minimalan iznos koji bi morala uplacivati da mi ne bi opet sjela ovrha, ja sam mislila uplacivati simbolicnih 100-200kn mjesecno. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. siječanj 2020. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2020. Takav iznos ne postoji. Uvijek mogu pokrenuti ovršni postupak na bilo kojem predmetu ovrhe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Leona19 odgovoreno: 24. siječanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2020. Znaci mogu me opet blokirati iako bi uplacivala ako sam dobro razumila? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. siječanj 2020. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2020. prije 15 sati , Leona19 je napisao: Znaci mogu me opet blokirati iako bi uplacivala ako sam dobro razumila? Tako je, bilo kada Vas ponovno mogu ovršiti i tako sve dok dug u cijelosti ne bude podmiren. Da vrijedi ovo Vaše tumačenje, tada nitko ne bi bio blokiran, svi bi na ovaj način izbjegli blokadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.