Jump to content

Tuzba braka


anast5

Preporučene objave

prije 1 sat, Ruby_Danderfluff je napisao:

Teoretski, imaju Vam vremena ponoviti poziv, onda ako ne zaprimite, obavijestiti Vas putem oglasne ploče, tako da se ročište održi, a da se smatra da ste Vi uredno pozvani i da bude održano bez Vas. Dakle, nijedna opcija Vam ne garantira odgodu ročišta.

U redu. Na koji se nacin moze ostvariti naknada na uzdržavanje s obzirom da sam student? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 6 sati , anast5 je napisao:

Na koji se nacin moze ostvariti naknada na uzdržavanje s obzirom da sam student? 

Bračni drug može ostvariti pravo na uzdržavanje ako nema dovoljno sredstava za život ili ih ne može ostvariti iz svoje imovine, a nije sposoban za rad ili se ne može zaposliti, te ako drugi bračni drug za to ima dovoljno sredstava. Pravo na uzdržavanje bračni drug može ostvariti podnošenjem zahtjeva za uzdržavanje i to najkasnije do zaključenja glavne rasprave u parnici za razvod braka. Pravo na uzdržavanje se u pravilu priznaje na rok do 1. godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Prije 19 minuta, anast5 je napisao:

Pozdrav, s obzirom da na web stranici opcinskog suda pise da su odgodena sva rocista hitne naravi, da li ovaj razvod spada pod to?

Ovo ročište nije hitno. Trebali ste dobiti obavijest o otkazivanju. Možete još telefonski provjeriti, ali ovo ročište se ne bi trebalo održati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 godina kasnije...

Pozdrav svima 

Zanima me moja i muzeva situacija obadvoje smo u domu uzeli smo sa prosle g.4.12 kod maticara iz ljubavi 4g smo skupa i sada me zanima kada on izadje iz bolnice ako podnese razvod sto ocekujem to od njega jer me prevario dok sam ja bila u bolnici dali mogu dobiti uzdrzavanje jer on dobiva novce od hrv.branitelja od svojih pok.roditelja nemamo djecu moslim da on jos mene voli ali ja nisam sigurna dali ja njega jos volim pa zelim biti spremna na sve inace oboje dobivamo 33 evra djeparca ali kao sto sam navela on ima i sa strane primanja ne redovna ali kad zatrazi dobije i do 600evra.hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija