Jump to content

Kleveta


bl4gy

Preporučene objave

Lijep pozdrav,znaci situacija je ovakva,nalazim se sa zenom koja je u brakorazvodnom postupku,ne zivim s njom,povremeno dolazim u njen stan.Njezin muz me stalno spominje u svim svojim izjavama jer je patoloski ljubomoran a i ima dosje za nasilje u obitelji(prijetio je zeni puskom pred djetetom).Covjek navodi da zivm s njom te da je iz tog razloga djeca ne zele vidjeti,nisam u nikakvom kontaktu s njenom djecom.i jos navodi da svakodnevno konzumiram marihuanu(imam prekrsaj u 2011 imao sam 19 godina i htio sam probati i odma sam saznao da nije za mene)  i trazi uvid u pp,preksajni sudski spis...zanima me dali je moguce podici tuzbu za povredu casti na temelju te njegive izjave na sudu posto to ne radim vec godinama i to me vrijedja..nerazumijem zasto uopce mene mjesa u svoje probleme.. molim vas neki savjet ili da me uputite nekome tko mi moze pomoci..hvala Bl4gy

uređeno: od bl4gy
Jos informacija
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema ti se tu što specijalno reći - ako se osjećaš da je on time počinio neko od kaznenih djela protiv časti i ugleda (vidi opise od čl. 147. KZ-a nadalje), uzmi odvjetnika i tuži ga (rok je 3 mjeseca od kad je on to napravio). Rezultat postupka ti nitko ne može predvidjeti, a ako pitaš isplati li se truda, muke i troška - najčešće ne isplati, samo stvori nove probleme, možda i eskalira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija