Jump to content

Porezna inspekcija


RBab

Preporučene objave

Dobar dan,

 

Nova sam i mlada poduzetnica, i svaki dan se doslovno učim, čujem neke nove informacije..

 

Zanime me šta sve porezna inspekcija gleda kad uđe u dućan ? ( radi se o butiku s odjećom,torbama, modnim dodacima).  Na šta treba jako pripaziti? 

 

Dobila sam neke informacije od obrtnika na koje nisam ni pomišljala da gledaju i prate ovi iz inspekcije. A naravno kad pitam ove u poreznoj šta sve moram imati u dućanu i šta je sve bitno ne dobijem odgovor. Pa bi mi bilo od velike pomoći da mi netko s iskustvom da savjet na šta da pripazim :) 

 

HVALA PUNO. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vama će ponajprije tržišna inspekcija ili inspekcija rada u posjet. Kako je riječ o dućanu, moj savjet vam je da posebno pazite na ispravno označene cijene artikla, pravilno i jasno istaknute popuste i slično. Inspekcija rada bi se mogla pozabaviti sa prijavama radnika na osiguranje i sl. Turistička inspekcija može provjeravati npr. prekoračavate li radno vrijeme koje je istaknuto na poslovnici, ali pretpostavka je da bi oni mogli biti rjeđi gost kod vas. Inspekcije imaju širok djelokrug poslova koje obavljaju, možda vam je najbolje da se konzultirate sa iskusnim kolegama. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija