Jump to content

Kako doznati pravo stanje korisnika doma za starije?


hetta

Preporučene objave

Djed je u staračkom domu. Od početka corone je dosta "propao" (nije bio zaražen, ali je to bitno za nastavak posta). Sa njim se može komunicirati samo telefonom i dovikivanjem preko ograde - a slabo čuje, ima 93 godine itd. Da ne objašnjavam sve, imamo doma određene sumnje da taj dom pomalo coronu koristi za zabušavanje u smislu održavanja higijene korisnika i slično, jer ih sad nitko ne smije u sobama posjećivati. Djed se žali na određene rane. Smijemo li mi tražiti od ravnateljice da nam na mob/mail pošalje slike tih rana? Mislim, kako da znamo da je stanje takvo kakvo je? Jer djed se žali, mi vidimo zavoje, ali ne vidimo ranu, a sestre iz doma da se stanje "poboljšava". Djed kaže da mu ne daju sve lijekove, one nam izdaju račune na kojima je brdo lijekova. Djed ima povremene epizode...zaboravljivosti, ali mi točno znamo prepoznati kad počne "fantazirati", a kad govori istinu, tako da smo skloni o ovome mu vjerovati.

Što nam je činiti? S druge strane, roditelji se boje da djeda nekakvim našim inzistiranjem ne dovedu u situaciju da ga izbace iz doma. Neki savjet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija