Jump to content

Imovinsko pravni


Barbara_123

Preporučene objave

Poštovani,

 

Kupila sam od gospođe 2/3 zemljišta (studeni 2020.), gospođa je iz Francuske, te ne govori hrvatski, iz tog razloga na sudu do listopada, 2020.g. nije podigla pravomoćnu presudu od 2012.g. u kojoj je doneseno da je isplatila svoju sestru (1/3), te je sada vlasnica čestica/nekretnina u cijelosti. U tom periodu kada je ta presuda ''stajala'' na sudu, sestra gospođe je umrla, te su njenu 1/3 naslijedila njezina djeca (1/6, 1/12 i 1/12), te je kćerka koja je naslijedila 1/6 prodala svoj udio.

Da li ja (po punomoći) ili gospođa na temelju rješenja suda u kojem je navedeno da je ona isplatila pokoju sestru, imamo kakve šanse da to bude 1/1 i da li se tu što može napraviti?

 

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što ste vi točno kupili od gospođe, njena 2/3 dijela ili ...? Stoji li u ugovoru štogod o preostaloj 1/3 dijela, je li se gospođa obvezala ishoditi štogod po tom pitanju?

Jesu li djeca nominalne vlasnice ovog 1/3 dijela bila upoznata s postupkom (i ishodom istog) koji je vođen između njihove majke i tete? Je li s time bila upoznata osoba koja je kupila 1/6 dijela jednog od djeteta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija