Jump to content

mirovina


sejn

Preporučene objave

Obolio sam 1995. godine, imao bezbroj operacija, dijagnoza K50. Dragovoljac sam, bio djelatnik MUP-a. 1999. goine podnio zahtjev za priznavanje RVi na osnovu bolesti, no odbili me zbog nedostatka liječničke dokumentacije koja nije starija od 6 mjeseci od terena. Iste godine odlazim u MUP-ovu mirovinu. 2006. godine (tada sam doznao) podnosim zahtjev za obnovu postupka, prvostupanjska komisija priznaje HRVI 80% na osnovu bolesti a vezano za rat. Sada čekam drugostupanjsko rješenje.

Pitanje je što je sa mojom mirovinom, da li ona ostaje ista ili se mijenja.

Unaprijed zahvaljujem.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mirovina će ti se promijeniti na bolje. Razgovaraj sa svojim liječnikom opće prakse koji bi trebao priložiti tvoju dokumentaciju (prvostupanjsko rješenje o invalidnosti, ratni put, vjerovatno ćeš morati i u MUP radi usklađivanja čina.......) u mirovinsko za obnovu postupka. Raspitaj se i u podružnici HVIDR-e u svojoj županiji kakva sve prava sada imaš, o mirovini, dionicama, bodovima itd. Trebao bi otići i u mirovinsko kod njihovog pravnika raspitati se šta sve treba za obnovu postupka.

 

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija