tomo2801 objavljeno: 15. travanj 2021. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2021. Jel tko zna objasniti šta bi ovo trebalo značiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 15. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. Može nešto više informacija o samom naslovu upita? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomo2801 odgovoreno: 15. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. Prije 6 minuta, Borbena7 je napisao: Može nešto više informacija o samom naslovu upita? Uglavnom pri potpisivanju novog ugovora(izmjenjenog) o radu. Na mailu kod šefice je stajalo gore navedeno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 15. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. To je naziv maila ili sastavni dio teksta novog ugovora o radu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomo2801 odgovoreno: 15. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. Prije 22 minuta, Borbena7 je napisao: To je naziv maila ili sastavni dio teksta novog ugovora o radu? Ok hvala na odgovoru brine me jedino ovo bez mogućnosti napredovanja!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 15. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. Prije 26 minuta, Borbena7 je napisao: To je naziv maila ili sastavni dio teksta novog ugovora o radu? Niste mi na ovo odgovorili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomo2801 odgovoreno: 15. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2021. prije 2 sati , Borbena7 je napisao: Niste mi na ovo odgovorili. Interni mail s opaskom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.