Jump to content

Prednost naplate


Reazg

Preporučene objave

Trenutno se provodi administrativna zabrana za kredit na placi i ovrha na fini od pbz-a. Administrativna zabrana je bila prva i nakon toga pbz. Sada je erste preko hanzekovica poslao ovrhu na placi i kao prilog su stavili dokumentaciju od javnog biljeznika. Istu tu dokumentaciju su i meni poslali na kucnu adresu prije nego su poslali poslodavcu. I cekaju u redu na fini.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dug je za minus u erste banci i pise opcenito na imovini ovrsenika. Ja se ispričavam što Vam dajem nepotpune informacije, ali trenutno nemam dokumentaciju kod sebe. Cim budem imala dokumentaciju uz sebe, napisem sto tocno pise. Zanima me samo da li poslodavac smije prekidati isplatu place na redovan racun od koje se naplacuje pbz preko fine? Ako sam u pravu, administrativnu zabranu isto tako ne smije prekidati... da li je ispravno da poslodavac odgovori da ce postupiti prema njihovom zahtjevu cim se oslobode sredstva?  Tj. Da cekaju u redu za naplatu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Administrativna zabrana na ime kredita se ima i dalje redovno naplaćivati, a prestali dio primanja koji nije zaštićen, treba i dalje ići u korist ovrhe koja se provodi na Fini. Za posljednju ovrhu se poslodavac može očitovati vjerovniku i to na način da ga čl. 197. OZ ne obvezuje na postupanje.

Za više informacija pogledajte link

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija