Jump to content

Poziv na očevid


camera2021

Preporučene objave

Sto treba sadrzavati poziv suda za očevid čestice.

Pise samo:Na ročištu ce se izvoditi dokaz__ __ __ __ __ __

Naime tuzitelj hoce izgraditi zid visine  3-3.5m  iduljine 15m na čestici tuzenika,a glumeći da je to čestica tuzitelja,a sto dakako nije nikad ni bila .Čestica na kojoj zele graditi je u vlasnistvu tuzenika i u zemljisnoj knjizi i u katastru te se sve lijepo vidi u katastarskom ortofoto planu.

Tuzitelj bi htio da mu geodeta,sudski vjestak pomakne granicu za nekih 2m u nas dvor i da tu sagrade zidinu visine 3.5m pred nasim prozorom. Tuzitelj je već bespravno gradio zidinu visine 3.5m i ta zidina opasna po zivote i imovinu je srusena 2015 g i sad hoće ponovno graditi na nasoj parceli.Odnosno tuzitelja ne zanima zid nego hoce  razrusiti nase dvoriste,a zid je smo izgovor da im sud dopusti razrusiti nasu parcelu.

Tuzitelj predlaze sudskog vjestaka građevinske struke kako bi izradio dokumentaciju za zidinu i geodeta da pomakne granicu u nasu parcelu 

Sutknja prihvatila dolazak geometra i građevinca  salje poziv za očevid.

Je li moguce da sutkinja i geodeta samo tako pomaknu katastarsku granicu i granicu posjeda i vlasnistva za 2m u nas posjed i nase vlasnistvo?

Je li moguce da sudski vjestak građevinske struke izradi projekt za zidinu 3-3.5m visine a prostornim planom određena je max visina 1.5m potpornog zida .

Tuzenik ne zeli nikakav zid i na mjestu gdje bi tuzitelj gradio zidinu tuzenik ima vrt i u posjedu je te vlasnistvo tuzenika.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija