Jump to content

Ovrha a1


Mjmovrha

Preporučene objave

Molim vas pomoć ako mi netko može objasniti

na E građane mi stiže šta se sve događa s ovrhom jer sam ja poslala prigovor. E sad nisam bila na svom mjestu prebivališta neko vrijeme i nisam mogla podic postu. A piše na E građanima šta se sve događa. Sto stvarno ne razumijem. Vratila sam se na mjesto prebivališta pa me zanima dali mogu otići u sud po postu da mogu opet slati prigovor ako je potrebno. Ili platit ako šta treba. Jer doslovno ništa ne znam . Sud se ne javlja na telefon pa sam mislila osobno otići tamo. Ako nije problem da mi objasnite te sve radnje šta su se događale i šta znače 

C13A9AE0-AE04-4347-B192-3C56297FD978.png

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo bi značilo da je javni bilježnik primio prigovor i da je cijeli spis poslao nadležnom Općinskom sudu. Nakon toga sud je donio rješenje o stavljanju izvan snage rješenja o ovrsi javnog bilježnika i rješenje o pristojbi na prigovor, te Vam bezuspješno pokušava uručiti ova dva rješenja. Bilo bi dobro da odete na sud i da osobno preuzmete ta rješenja, kao i podnesak ovrhovoditelja. A nakon toga Vam slijedi parnični postupak u kojemu trebate dokazati svoje navode iz prigovora, odnosno nema smisla da ponovno ulažete prigovor istog sadržaja. Ukoliko po rješenju o pristojbi sami, dobrovoljno ne uplatite traženi iznos u ostavljenom roku, tada će sud to pravomoćno i ovršno rješenje poslati FINA-i na prisilnu naplatu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija