Jump to content

Kćerka uhvaćena po tjeralici u Njemačkoj


mladenm31

Preporučene objave

Pozdrav svima na forumu , no , apsolutno svaku pohvalu moderatorima i  stranici koja zaslužuje posebnu pohvalu za promicanje ljudskih prava i strpljivost u prepisci sa ljudima koji su upravo ovdje dobili pravovaljane savjete  ( koje su tražili svuda okolo i srećom došli ovamo 😅)

 

   Kao većina Hrvata , nemam novca i vremena za skupe odvjetnike , zato sam zaista zahvalna Legalis-u na pomoći. Trenutno imam nebrojeno mnogo problema , da se ponekad upitam IMA LI SMISLA ?

NO , DA POKUŠAM. 2018. , moja kći je u Primoštenu bila nazočna"prijevari" jednog gospodina. Dotični je imao uz sebe 25 000 € i cijelu večer se ponašao kao pijani milijarder....moja kći je radila kao konobarica i nekolicina prijatelja ju je čekalo da završi sa poslom i da idu dalje u večernji izlazak. Gospodin je naručivao svako malo turu za turom i davao napojnice od 200 kn , 500 kn...i vlasnik je bio prisutan kod svih događanja te večeri. Međutim , drugi dan je došla policija i tom prilikom svi sudionici su privedeni na ispitivanje. Svi su govorili o svemu tome isto. Nitko nije lagao niti su razmišljali da bi se moglo nešto ružno izroditi iz svega navedenog.

Ali , moja kći je zadržana u pritvoru 10 dana (  koliko mi je poznato bez da joj je uručena optužnica ) , te puštena na slobodu... normalno , dobila je otkaz i kako je sezona bila pri kraju , vratila se u Zagreb . Ondje je živjela neko vrijeme i kao sushi-majstor i koktel-majstor , uvijek je bila vrlo tražena kao djelatnica.

 

Sve vrijeme nije dolazilo ništa od toga događaja i prošle godine u 10 mjesecu , otputovala je u Njemačku kod sestre blizanke koja je tamo 2 godine i koja je garantirala za nju. Sve je bilo ok.

Prije 2 mjeseca primim poziv iz Šibenika , državna odvjetnica Irena Senečić je traži i tretira je da bježi od suda , tako govori -(*BAHATO I NEPRISOJNO )TE DA JE RASPISALA TJERALICU JER SE*NAVODNO NIJE JAVLJALA O PROMJENAMA PREBIVALIŠTA😯...???? Tražila je od mene da je upozorim kako će je skupo koštati bježanje od zakona , mada sam ja kao majka i sestra joj pisale i zvale na telefon , garantirajući da će sigurno doći na raspravu , čim je zakaže !!!

 

Trenutno je u Njemačkom zatvoru. Sestra je poslala garderobu - nije primila , hranu - nije primila , cigareta - nije primila ...novac jest  !!!

Čak i pisma su se vratila ????

 

Veleposlanstvo republike Hrvatske nema razloga da se miješa... njemački policajci su je pritvorili i to na način da su joj došli na radno mjesto i time je osramotili...vlasnik restorana je i vlasnik stana u kojem ona živi , tj. , živjela je ( dobila otkaz na poslu i u stanu !!! Ni jedan dan nije radila na crno i nemaju protiv nje ni jedne primjedbe...ovo je ogroman šok za njih dvije koje su strahovito vezane  i kao odrasle žene žive i rade zajedno koliko je god moguće. Obje plaču i nema načina da smirim Anamariu ...fali joj sestra...

Navodno nema pravo na odvjetnika po službenoj dužnosti , KAKO ???

ČEKAMO DA SE ZAKAŽE RASPRAVA ...IRENA JE NA GODIŠNJEM ODMORU ???!!!

 

BOŽE , može li biti gore ????

Unaprijed zahvaljujem na bilo kojem odgovoru koji bi mogao pomaknuti stvari sa mrtve točke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija