Jump to content

Međunarodni sud


Dabio

Preporučene objave

Poštovani! Jako sam u brizi upao sam u jednu klopku radi se o investicijskoj tvrtci koja trguje kriptovalutama u Engleskoj. Željan za brzom zaradom uložio sam mojih 100 dolara nakon toga su tražili jos i lovili me na moje neznanje kako čovjek koji me vodio rekao je da sam spremio nekoliko puta depozit da moram uplatiti svoj depozit kako bi mogao podignuti ulog i tako je došlo do 700 dolara sada traže jos 240 dolara kako bi mogao podignuti ulog. Odustao sam od svega i poslao mail dnevnim novinama. Sada ta tvrtka prijeti da će me tužiti na međunarodnom sudu i sve mi uzeti što posjedujem zbog toga što sam ih nazvao prevarantima. Dali je mogući ovakav scenarij? Molim vas za brzi odgovor. 
Radi se o tvrtci koja posluje u Ujedinjenom kraljevstvu.

uređeno: od Borbena7
Osobni podatak
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uglavnom novac je jos tamo na računu traže 240 dolara kako bi mogao podići ulog. Jer navodno sam dva puta kliknuo Depozit po 120 dolara i tada su me tražili da uplatim 240 dolara ja sam uplatio , ali to nije bilo dobro nego sam trebao napraviti dvije uplate po 120 doalra , sada bi trebao uplatiti jos jednu uplatu od 240 dolara kako bi mogao dignuti moj  ulog od 750 dolara + 200 dolara koje sam dobio kao invensticiju. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bez ugovora nema ni obaveze. Nažalost, vi ste žrtva kaznenog djela prevare. Nemojte više komunicirat s njima. Ako Vam budu prijetili možete obavijestiti policiju o ovom događaju i prosljediti im komunikaciju. Evo, svaki tjedan bilježi se sve više i više ovakvih događaja, kao što je spomenuto ljudi ostaju bez desetke tisuća kn(primjer)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam puno ovo mj je jedan savjet u životu da ne komuniciram sa nepoznatim ljudima. Rekao sam im da sam poslao priču u medije tada su mi odgovorili idemo na međunarodni sud .  Hvala vam jos jedno puno jer nisam znao dali može doći do suda uza sve ovo jos bi mi i to trebalo.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija