Jump to content

Kredit-ovrha (prilog dokumenta)


Padova

Preporučene objave

Poštovani, u privitku dostavljam dokument banke, tako da neću u ovoj formi objašnjavati. Riječ je o mladoj obitelji s bebicom, gdje je suprug bolestan i ostao je bez posla. Supruga radi, podstanari su i nemaju na sebi nekretnine. Molim pomoć! Banka nema sluha. Naime, zamolili su ih za kratku odgodu t.j. uvažavanje kašnjenja vraćanja kredita. Ostalo je za vratiti oko 7000 kuna. 

Hvala svima za savjete! 

I budući da što god započnem, uglavnom me nešto sputa, tako i sada, budući ne mogu priložiti dokument, idem težim putem pa prepisujem što je Banka napisala:

 

"Banka

Valpovo, 21.01.2022.

Zbog neispunjavanja preuzetih ugovornih obveza otkazujemo Vam Ugovor o kreditu broj.... 

Otkazni rok je 15 dana i počinje teći od datuma slanja ove obavijesti o otkazu. Otkaz ugovora nastupa protekom otkaznog roka. Otkazom Ugovora cijela tražbina banke iz ovog Ugovora dospijeva u cijelosti, sukladno odredbama Ugovora, te će Banka poduzeti daljnje mjere naplate svojih tražbina(protiv svih sudionika iz ugovora o kreditu) što će Vam prouzročiti dodatne troškove (primjerice troškovi aktiviranja instrumenata osiguranja, zadužnice i sl.) kao i mogući gubitak imovine (nekretnine). Pozivamo Vas da odmah podmirite svoje cjelokupno dugovanje. Ukoliko su Vam potrebne informacije o točnom iznosu dugovanja i informacije iz slijedećeg stavka ovog otkaza, a prije isteka roka od 15 dana, možete nas kontaktirati na adresu iz zaglavlja ovog otkaza. Ako tijekom trajanja otkaznog roka ne podmirite obveze, Banka će Vam dostaviti obavijest o strukturi duga u trenutku otkaza (glavnica, kamata, naknade i drugi troškovi), kao i o osnovanosti pojedinačnih stavki za koje se traži naplata, uz naznaku koje su stavke podložne uvećanju i po kojoj pripadajućoj kamatnoj stopi. Ako ste u međuvremenu podmirili dug, molimo da zanemarite ovaj otkaz."

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija