Jump to content

X file


security

Preporučene objave

Slučaj je slijedeći:

prijatelja bivša tužila za lovu sa njivove svadbe (razvedeni su). Nema veze što je cijelu svadbu platio stari od prijatelja i što je ona pobrala sve sa sobom, ali eto...prijatelj se sam išao na sud braniti, pa je sudac dao u njegovu korist presudu ali sa lošim argumentima pa je tužbom bivša poništila tu odluku..na kraju je prijatelj izvisio i mora joj isplatiti 3000 EUR.

Budući da nema toliko novaca (tada plaća 3.500 KN) ) pokušao se nagoditi..što je bilo nemoguće (da ju znate znali bi o čemu pričam) pa je digao ruke od svega i čeka ovrhu na plaću... u isto vrijeme šalje bivša nalog za povećanjem alimentacije sa sadašnjih 750 kn na tko zna koliko (sve je moguće) - pitam ja može li barem pričekati da on otplati "dug od svadbe"?? tj. ako ne može, može li on od suda to tražiti (ima sve potvrde o urednom plaćanju alimentacije u iznosima i većim od dogovorenog). E da ... baš mu plaća narasla na 5.000 KN (može opravdati troškove - alimentacija, kredit)

 

Eto. Nadam se da ćete mi pomoći da mu pomognem. Meni ste pomogli oko mog problema...hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija