Jump to content

Promjena odvjetnika


Yela

Preporučene objave

Angažirao sam odvjetnika za postupak ovrhe prema jednoj tvrtki na osnovu vjerodostojnih dokumenata. Odvjetnik je napisao prijedlog za ovrhu i podnesao mi svoj račun i račun javnog bilježnika koji će podnijeti zahtjev za ovrhom te sam te račune platio. Nakon podnošenja zahtjeva pokušavam kontaktirati odvjetnika, ali on je neuhvatljiv. "Zbrza" me preko telefona, odgodi za sutra, prekosutra, ne javlja se na telefone, ured zatvoren, radno vrijeme nije navedeno samo broj telefona na koji se nitko ne javlja. Prošlo je tako već 14 dana od onih 8 dana u kojem roku javni bilježnik mora dobiti odgovor od suda da li je ovrha prihvaćena ili ne.

 

Naravno sada sam u smjeru promjene odvjetnika, te me zanima koja je procedura najpametnija kako bih otkazao punomoć trenutačnom odvjetniku a slučaj prebacio novom odvjetniku.

 

To će mi vjerojatno reči i novoangažirani odvjetnik kojeg odaberem, ali prije toga pokušati ću sa trenutačnim barem doći do faze da znam da li je ovrha prihvaćena ili ne, pa ako treba ići na parnicu onda ću morati angažirati nekog drugog.

 

Molim vas za savjet i hvala najljepša unaprijed.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija