Jump to content

Rješenje- proglašenje nenadležnosti suda uz neistinite navod


Popajj

Preporučene objave

Nije prvi put da nasa PP radi po svojoj volji pa vec gubim strpljenje sa svime sto rade. U prvom slucaju nakon ispisanog prekrsajnog naloga i nedolicnog postupanja policijskog sluzbenika, o istom sam osobno razgovarao sa nacelnikom PP te podnio prigovor u roku od 8 dana kako je propisano zakonom. NIKAD o tome slucaju nista na sudu nije pokrenuto niti mogu pronaci bilo sto putem e-pravosuđa. Predpostavljam da nije ni predano na sud kako bi zastitili svog sluzbenika.. Drugi slucaj- napisan mi je prekrsajni nalog 05.02.2022 god a urucen 07.02.2022 -do tad nisam ni znao za sto me optuziju(navodno nisam stao na njihovu signalizaciju) zivim u malom mjestu i da im zaista nisam stao pronasli bi me u roku odmah, mene kao vlasnika tog vozila znaju kao i moju adresu.  O svemu sam napisao prigovor i koliko sam upoznat sa zakonom, rok mi je 8 dana od primitka/uručenja Naloga.. znaci od 07.02.2022 

Da bih primio Rješenje sa suda o stvarnoj nenadležnosti za vođenje tog prekrsajnog postupka.

Obrazlozenje: 

1. PP xx izdao je prekrsajni nalog pod brojem i datumom navedenim u uvodu presude kojim je okrivljenika zbog prekrsaja opisanog u izreci presude proglasilo krivim i izrekao okrivljeniku novcanu kaznu u iznosu od 3.000,00 kn trosak prekrsajnog postupka u iznosu 500,00 kn i zastitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju 3 mjeseca.

2. Protiv toga obveznog prekršajnog naloga kojeg je okrivljenik zaprimio 05.02.2022. Okrivljenik je podnio prigovor MUP RH PU XX koji je zaprimljen 15.02.2022 dakle nakon proteka roka od 8 dana bla bla... 

Znaci ja imam crno na bijelo da mi je uruceno 07.02.2022 te da je u roku predan prigovor ali mi je rok na ovo rjesenje (3 dana) istekao, dali imam ikakvu mogucnost bilo sto uciniti u bilo kojem slucaju od navedenog? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija