luna 1302 objavljeno: 15. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2022. Lijep pozdrav, unaprijed se ispričavam jer pretpostavljam da je bilo sličnih pitanja, no brzim pregledom ih nisam našla. Želim pokrenuti razvod braka zbog dugotrajne i ponavljane nevjere supuga. U brak je uneseno s moje strane dosta, jedna kuća, tri stana... ulaganje u kuću u kojoj jesmo, iako je u nju i s njegove strane jednako ulagano i zajednički smo je kupili. Djeca su punoljetna i mole me da ne ostanu bez djedovine. Na koji način mogu zaštiti donešene nekretnine koje nisu bile na moje ime nego sam ih naslijedila??? Kako zaštititi svoje i djeci osigurati mir. Ovo što smo zajedno stekli mi nije važno, važna mi je stoljetna djedovina. i lijepo molim, zaista ne znam kako se pokreće cijeli postupak. Oprostite što se ponavljam u pitanjima, jako sam zbunjena jer pred kraj života nisam mislila da će mi trebati ovakvi savjeti. Hvala svima unaprijed na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 17. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2022. naslijeđe ne spada u bračnu stečevinu. to je vaša vlastita imovina. kuća i 3 stana glase na vas temeljem čega? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luna 1302 odgovoreno: 25. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2022. Dana 17. 04. 2022. u 22:31, Ancica je napisao: naslijeđe ne spada u bračnu stečevinu. to je vaša vlastita imovina. kuća i 3 stana glase na vas temeljem čega? Nasljedstvo nakon smrti roditelja i ugovor o doživotnom uzdržavanju tete, sve realizirano dok sam bila u braku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GretaG odgovoreno: 17. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2022. Dana 17. 04. 2022. u 22:31, Ancica je napisao: naslijeđe ne spada u bračnu stečevinu. to je vaša vlastita imovina. kuća i 3 stana glase na vas temeljem čega? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.