Jump to content

Zlostavljanje u obitelji.


fieas

Preporučene objave

Lijep Pozdrav svim članovima portala Legalis.  Muškarac sam invalid 39i godinna od rođenja imam spastičku teraparezu pa mi je potrebna svakodnevna pomoć. Oca nikad nisam upoznao živim sa majkom i ujakom. Koji su sve arogantniji i bahatiji imaju phisičkih problema, Iziritiranu probavu čudan podled okretanje očima vika agresivnost nepovezan govor grubost cinizam zloba. Živio sam tu s Bakom koja je bila dobra i pravedna umrla je  lani njihovom zaslugom jer su ju oni zarazili koronom isto kao i mene i odveli je u bolnicu ujmral je na respiratoru. Svaki dan trpim ucjene podcjenjivanje ismijanje plijačkanje i mamjerno prhlađivanje propuhom. ostave me sobi s otvornim prozorima. Kome da se obratim? hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Ispričavan se pisanja u krivoj kategoriji molim adminstratore da moj upis stave na prikladnije mjesto. Nije mi lako sinoć je urlala meme jer gledam televizor, Juttros trpim neukusne insinuacije uvrede a kad sam pisao gornju temu bio sam žedan jer mi nisu  datili piti vode da ne bih morao na wc. 2 prozora su stlalno otvorena iznad mene a u kući nije vruće niti grijanje radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija