prvo1 objavljeno: 10. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2022. Jedna osoba napravila mi je kazneno djelo, te je proglašena krivom i dobila je novčanu kaznu. Od pravomoćne presude prošlo je više od godine dana, za sad znam da ta osoba nije platila niti kune od te kazne. Kako mogu znati dal je platila ili nije i što se radi po tom pitanju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. Ako je sudska odluka pravomoćna i ovršna, tada s njom možete pokušati prisilnu naplatu. Za početak naplatu na računima preko FINA-e. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prvo1 odgovoreno: 10. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. prije 7 minuta, Borbena7 je napisao: Ako je sudska odluka pravomoćna i ovršna, tada s njom možete pokušati prisilnu naplatu. Za početak naplatu na računima preko FINA-e. Za odštetu postupak je tek u tijeku, to ono što očekujem da budem ja morao dobiti od te osobe kao odštetu za napravljenu štetu. Ovu kaznu dobila je od države, te njoj mora platiti kaznu, ne meni. U interesu mi da plati jer želim da barem malo pravde bude, to je moj motiv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. prije 9 sati , prvo1 je napisao: Ovu kaznu dobila je od države, te njoj mora platiti kaznu, ne meni. Tu ne možete utjecati o tome drugi trebaju voditi računa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prvo1 odgovoreno: 12. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2022. Dana 10. 10. 2022. u 19:43, Borbena7 je napisao: Tu ne možete utjecati o tome drugi trebaju voditi računa. Što kad općinski sud ne vodi o tome računa, kao da doslovno štite tu osobu. Znači teoretski može biti a i u praksi da osoba neće baš ništa platiti od kazne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.