Pkeri objavljeno: 10. studeni 2022. objavljeno: 10. studeni 2022. Pozdrav, Početkom 7-og mjeseca me zaustavila policija te sam napuhao 1.41 promila. Dobio sam 5000 kn kazne i 3 mjeseca zabrane b kategorije. Ja sam se na to žalio i zamolio smanjenje zabranje i u potpunosti PRIZNAO krivnju. I sada danas mi dolazi poziv na glavnu raspravu u vezi toga prekršaja. Zadnja kazna koju sam dobio je bila prije dvije godine isto radi alkohola kada sam napuhao 0.72. Sada imam par pitanja u vezi te glavne rasprave, tražim po forumima i ovdje ali nikako ne mogu naći: 1. Što mogu očekivati na toj raspravi? 2. Zašto su me uopće pozvali na glavnu raspravu iako sam priznao krivnju u žalbi? 3. Dali mogu dobiti veću kaznu od one napisane u prekršajnom nalogu od strane policajca i iste na koju sam se žalio? Ukoliko mi možete pomoći unaprijed hvala! Lp. Citiraj
sivko odgovoreno: 11. studeni 2022. odgovoreno: 11. studeni 2022. Iz nekog razloga sudac hoće oči u oči što je dobro za tebe.Pošto si priznao kazna ne može bit veća.A pitat će te zašto si išao vozit a bio toliko pijan itd itd.Ništa strašno. stradivari i drot13 1 1 Citiraj
drot13 odgovoreno: 13. studeni 2022. odgovoreno: 13. studeni 2022. A i često je bolje otići osobno na sud da vide da si normalan. prof 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.