zlatko.franovic objavljeno: 25. ožujka Dijeli objavljeno: 25. ožujka S obzirom da na poslu imam kolegu koji me psihički zlostavlja, provodi nametljivo ponašanje, kleveće, manipulira, iznosi laži i vrijeđa na svaki mogući način koji valjda postoji na ovoj planeti molio bih vas za pomoć. Kada bih opisivao što je dotična osoba sve radila i kojim se sve načinima sve služila da bi me ponizila, zastrašila i povrijedila nebih do 2025 bio gotov. Ista osoba kazneno je gonjena za nasilje u obitelji, fizičkog napda itd. Moje pitanje kome se obratiti MUP-u ili Općinskom državnom odvjetništvu, ili pak i jednima i drugima. Kako zatražiti postupanje policije? I dali ga zatažiti ? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivan Orgulje odgovoreno: 25. ožujka Dijeli odgovoreno: 25. ožujka Najprije podnosi pritužbu poslodavcu za uznemiravanje. Ako je odbiju ili ne žele ništa poduzeti prijavi sve to policiji ili podnesi tužbu sudu. Najbolje da se konzultiraš s odvjetnikom da procesno nešto ne pogriješiš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.